POSEBNA PONUDBA paket DAR DOTIKA

Izvajalki storitve DAR DOTIKA: Hana Mihevc in Barbara Buh
Kaj je paket storitev DAR DOTIKA ?

Paket storitev DAR DOTIKA predstavlja celosten pristop k osebi. Osebo obravnava kot fizično, mentalno, čustveno in duhovno celoto.

Vključuje 3 storitve:

  • Access Bars® terapijo (90 min)
  • aromaterapevtsko masažo celega telesa (90 min)
  • osebno svetovanje (60 min)

Access Bars® terapija je energijska masaža namenjena uravnovešanju mentalnega in čustvenega področja.

Osebno svetovanje je namenjeno ozaveščanju potlačenih čustev, omejujočih prepričanj in vedenjskih vzorcev, ki vplivajo na posameznikovo življenje, odnose in zdravje ter podpora pri opuščanju vsega, kar na mentalnem in čustvenem nivoju več ne potrebujemo.

Aromaterapevtska masaža je izjemna senzorična izkušnja, ki združuje dotik in vonj. Eterična olja in hidrolati (stranski produkti pridobivanja eteričnih olj), ki se uporabljajo pri sami masaži delujejo na fizični in psihični ravni preko vdihavanja in stika s kožo. Z nežnimi masažnimi gibi izbrana eterična olja prodrejo v krvni obtok in ugodno vplivajo na kožo, dihala, limfni sistem, organe, živčni sistem, mišice, sklepe in lajšajo bolečine.

Kako poteka koriščenje paketa storitev DAR DOTIKA?

Najprej se izvede Access Bars® terapija, nato aromaterapevtska masaža celega telesa in na koncu osebno svetovanje.

Priporočljivo je, da se med posameznimi storitvami naredi vsaj petdnevni premor. Hkrati pa naj premor ne bo daljši od dveh tednov.

Paket storitev je veljaven 2 meseca od prve obravnave.

Komu je paket storitev DAR DOTIKA namenjena?

Mladostnikom in odraslim, ki želijo negovati zdrav duh v zdravem telesu.

Komu se paket storitev DAR DOTIKA odsvetuje?

Obravnave se odsvetujejo v času nosečnosti, v primeru težjih duševnih boleznih in pri resnejših zdravstvenih težavah. Če niste prepričani glede svojih težav, se posvetujte z izvajalkama.

Čemu je paket storitev DAR DOTIKA namenjena?

Lahko je podporna storitev pri zdravljenju ali pa preventivna storitev namenjena krepitvi zdravja tako duha kot telesa. 

Storitev DAR DOTIKA ne nadomešča zdravljenja!

Kdo izvaja paket storitev DAR DOTIKA?

Access Bars® terapijo in osebno svetovanje izvaja Barbara Buh (DAR SPOZNANJA, Barbara Buh s.p.) aromaterapevtsko masažo pa Hana Mihevc (DOTIK NARAVE, Hana Mihevc s.p.).

Kje se izvaja paket storitev DAR DOTIKA?

Access Bars® terapijo in osebno svetovanje izvaja Barbara Buh na Vrhniki, aromaterapevtsko masažo pa Hana Mihevc v Logatcu.

Pogoji koriščenja paketa storitev DAR DOTIKA?

Paket DAR DOTIKA ima rok veljavnosti dva meseca; v kolikor ne izkoristite vseh treh storitev v obdobju dveh mesecev od dneva nakupa, vam obiski zapadejo.

Kupnine v tem primeru ne vrnemo.

Izvajalki storitev se obvežeta stranki zagotoviti termin izvedbe storitev znotraj obdobja dveh mesecev. Če jima zaradi višje sile slednje ne uspe, se rok koriščenja storitev podaljša za obdobje enega meseca.

Plačilo paketa storitev DAR DOTIKA?

Celotni znesek paketa poravnate v enkratnem znesku na TRR podjetja DOTIK NARAVE, Hana Mihevc s.p., ko se dogovorite za prvi termin obravnave z Barbaro Buh.

Cena storitve DAR DOTIKA: 132 €

*akcijska cena za mesec MAJ 2022: 110 €