ENERGIJSKA AKTIVACIJA

Kaj je storitev Energijska aktivacija?

Energijska aktivacija je avtorska metoda, ki jo z možem razvijava že vrsto let. Gre za kombinacijo energijske diagnostike in energijske masaže, ki uravnoveša posameznikov telesni, čustveni in mentalni nivo ter spodbuja aktivacijo osebnostnih potencialov.

Sestavljena je iz treh delov.
1. del: uvodni pogovor, intuitivna izbira kristala in postavitev angelskih kart

2. del: stranka leži na terapevtski mizi na hrbtu in se cca. 60 minut prepusti toku energij, ki jih prevajava izvajalca; izvajalca prevajava energije, ki podprejo energijska telesa stranke tam, kjer slednja to potrebuje; metoda se izvaja brez fizičnih dotikov

3. del: pogovor o doživetem, o prejetih sporočilih (sem jasnoslišna in pogosto prejmem informacije za stranko) in svetovanje ter vpogled v angelske karte.

Stranka po opravljenem srečanju prejme zapis pogovora.

Komu je namenjena Energijska aktivacija?

Namenjena je vsem, ki si želijo spremembe na področju zdravja, odnosov, poslovnega področja ali doživljanja življenja.

Komu se Energijska aktivacija odsvetuje?

Energijska aktivacija se odsvetuje nosečnicam, osebam s težjimi duševnimi boleznimi in pri težjih zdravstvenih težavah. Če niste prepričani glede svojih težav, nam pišite na dar.spoznanja@gmail.com.

Čemu je namenjena Energijska aktivacija?

Cilj Energijske aktivacije je, da posameznik sprejme energijsko podporo, ki mu omogoči aktivacijo osebnostnih potencialov. Da stopi v svojo moč in doživi notranji mir. 

Storitev posameznika energijsko napolni in uravnovesi. Svetovanje, ki je del storitve, mu pomaga uvideti področja, miselne in vedenjske vzorce, prepričanja, potlačena čustva, ki so ga privedla do neravnovesja.  Po opravljeni storitvi ima posameznik dovolj energije, da se aktivno loti dela na sebi. In nujno je, da ostane aktiven raziskovalec in ustvarjalec svojega življenja. 

Stranke se vrnejo, ko začutijo, da so naletele na neko blokado v življenju in bi jo želele osvetliti in razrešiti.

Energijska aktivacija je lahko podporna storitev pri zdravljenju ali pa preventivna storitev namenjena krepitvi zdravja tako duha kot telesa.

Storitev Energijska aktivacija ne nadomešča zdravljenja!

Koliko srečanj Energijske aktivacije je potrebnih, da opazimo spremembe?

Včasih deluje že eno srečanje; optimalna kakor kažejo izkušnje so pa tri srečanja, vendar časovni razmak med njimi ni definiran. Priporočljiv časovni premor med posameznimi obravnavami je en mesec.

Kdo izvaja Energijsko aktivacijo?

Energijsko aktivacijo izvajava hkrati v paru Barbara Buh in Gorazd Buh.

TRAJANJE: 90 minut

CENA: 80 €