ENERGIJSKI PILING

Kaj je storitev Energijski piling?

Energijski piling je avtorska metoda, ki jo razvijam že vrsto let. Poteka brez fizičnega dotika.

Gre za namensko stimulacijo posameznikovega energijskega polja, ki spodbudi čiščenje na več nivojih (umskem, čustvenem in telesnem). Spodbudi oz. aktivira procese samozdravljenja posameznikovega telesa.

Po Energijskem pilingu se posameznikovo splošno počutje izboljša (ne nujno neposredno po obravnavi, saj se sproži večslojno čiščenje). Ko se čiščenje zaključi in se iz energijskega polja odstrani vse kar nam več ne služi (potlačena občutja, omejujoča prepričanja oz. uroki, zamere, različne blokade … ) imamo na voljo več življenjske energije (sile) in smo bolj zdravi.

Življenjsko energijo, ki se sprosti po Energijskem pilingu lahko usmerimo v uvajanje koristnih sprememb v svoje življenje (več gibanja, redna meditacija, drugačna hrana, razvijanje novih odnosov ali uravnovešanje že obstoječih, zanositev (ustvarjanje novega bitja) …) in v ustvarjanje na področjih, ki nas duhovno in osebnostno bogatijo.

Sestavljena je iz treh delov.
1. del: uvodni pogovor, intuitivna izbira kristala in postavitev angelskih kart

2. del: stranka leži na terapevtski mizi na hrbtu in se cca. 60 minut prepusti toku energij, ki jih prevajam izvajalka; izvajalka prevajam energije, ki podprejo energijska telesa stranke tam, kjer slednja to potrebuje; metoda se izvaja brez fizičnih dotikov

3. del: pogovor o doživetem, o prejetih sporočilih (sem jasnoslišna in pogosto prejmem informacije za stranko) in svetovanje ter vpogled v angelske karte.

Stranka po opravljenem srečanju prejme zapis pogovora.

Komu je namenjen Energijski piling?

Namenjen je vsem, ki se želijo počutiti aktivne in imeti več življenjske energije. Energijski piling namreč pomaga sprostiti zaloge življenjske energije, ki je v obliki blokad (zgoščenih, slabše pretočnih področij) ujeta v posameznikovem energijskem polju.

Komu se Energijski piling odsvetuje?

Energijski piling se odsvetuje nosečnicam in osebam s težjimi duševnimi boleznimi. Če niste prepričani glede svojih težav, nam pišite na dar.spoznanja@gmail.com.

Čemu je namenjen Energijski piling?

Cilj Energijskega pilinga je, da se posameznikovo energijsko polje očisti blokad, pri čemer se sprostijo posameznikove zaloge življenjske energije. Energijsko polje posameznika je po obravnavi bolj pretočno.

Svetovanje, ki je del storitve, posamezniku pomaga uvideti področja, miselne in vedenjske vzorce, prepričanja, potlačena čustva, ki so ga privedla do blokad v energijskem polju.  

Po opravljeni storitvi ima posameznik dovolj energije, da se aktivno loti dela na sebi. In nujno je, da ostane aktiven raziskovalec in ustvarjalec svojega življenja. 

Stranke se vrnejo, ko začutijo, da jim znova primanjkuje življenjske energije.

Energijski piling je lahko podporna storitev pri zdravljenju ali pa preventivna storitev namenjena krepitvi zdravja tako duha kot telesa.

Storitev Energijski piling ne nadomešča zdravljenja!

Koliko srečanj Energijskega pilinga je potrebnih, da opazimo spremembe?

Včasih deluje že eno srečanje; optimalna kakor kažejo izkušnje so pa tri srečanja, vendar časovni razmak med njimi ni definiran. Priporočljiv časovni premor med posameznimi obravnavami je en mesec.

Kdo izvaja Energijski piling?

Energijski piling izvajam Barbara Buh.

TRAJANJE: 90 minut

CENA: 55 €