MNENJA STRANK

ENERGIJSKA AKTIVACIJA

Energijska aktivacija je bila izjemna izkušnja. Čutila sem močan pretok energije, ki me je popeljal v različna doživetja znotraj moje zavesti. Poleg telesnega izkustva so se mi pred očmi pojavljale podobe, ki so delovale kot izkopani spomini. Izkustvo so spremljala različna čustva, ki so se na koncu prelila v stanje popolne sproščenosti in olajšanja. Angelske karte so nadgradile občutenje energijske aktivacije in mi ponudile inspirativno podporo v dneh, ki so sledili in so mi v pomoč še danes. Tovrstno izkušnjo bi priporočila vsakomur, ki si želi okrepiti stik sam s sabo in tako aktivno stopiti na pot samospoznavanja in zdravljenja.

Tea


Barbara in Gorazd ustvarjata celovito terapijo. Med energijsko aktivacijo sem občutila čustvo, ki se pogosto pojavlja v mojem življenju, telo se je večino časa premikalo. Pred in po seansi sta si vzela čas za pogovor. Razumeta težavne situacije in skupaj se o njih “predebatira”. Najlepše po seansi pa je slišati njuna sporočila, ki jih med seanso prejemata in čas za angelske karte. Eno sporočilo, ki sem ga dobila, me še vedno vsak dan spremlja in umirja. Barbara nudi tudi podporo po seansi. Energijsko aktivacijo z Barbaro in Gorazdom bi priporočala osebam, ki potrebujejo zaupanja vredno, toplo in prijetno osebo, podporo in spodbudo za življenje.

Katja


Med energijsko aktivacijo sem se počutila sproščeno, na različnih delih telesa sem začutila moč/težo energije. Moje telo se je umirilo, zato sem vmes tudi zadremala. Sporočilo angelskih kart me je pomirilo, da sem na pravi poti, saj vesolje “ve”, kaj si želim. Pogovor mi je še dodatno razjasnil celotno izkušnjo. Všeč mi je bilo, da sta Barbara in Gorazd povedala svoj vidik tega srečanja. Izvedela sem, katere čakre delujejo in kje imam blokade. Razkrilo se je, da me preveva občutek žalosti in strahu, čustvi, ki sem ju potlačila in sama nisem zaznala, da sta še vedno tu ter potrebujeta mojo pozornost. Po energijski aktivaciji sem opazila, da imam več energije, saj sem postala bolj aktivna na vseh področjih svojega življenja. V službi sem z nasmehom reševala izzive, s katerimi sem se soočala. Ko pa sem prišla domov, sem se počutila ranljivo in se začela “brez razloga” jokati. Ta proces sem čutila kot čiščenje potlačenih čustev (pospravljanje čustvene prtljage), ki sem jih sprejela in izrazila. V telesu sem se počutila dobro, kar se je odražalo v tem, da sem se bolj zavedala svoje vrednosti. Bolj sem se osredotočila nase in na svoje potrebe. Doživela sem veliko duhovnih uvidov glede preteklosti in sedanjosti. V okolju sem zaznala različne simbole, ki sem si jih sama po svoje interpretirala. Ponovno pa sem začela brati knjigo Bruna Šimleše: Ljubeznoslovje. Ugotovila sem, da moram delati na strahu pred bližino in na občutku varnosti, predelati čustva – jih začutiti, izraziti in jih umestiti. Energijsko aktivacijo priporočam vsem, ki želijo dvigniti svoje stanje zavesti in živeti bolj polno življenje.

Vesna


Tako terapijo sem prvič poskusil. Po terapiji sem se počutil lahkotno in sem imel več energije. Določene zadeve, ki so bile prej blokirane v življenju, so prišle na dan. Skratka po terapiji sem postal bolj samozavesten in bolj odprt za nove izkušnje. Naučil sem se na primer reči ne v pravem momentu in se postavil za svoj prav, kar mi je bilo prej težko narediti. Hvala obema.

Zdenko 

ENERGIJSKA AKTIVACIJA ZA PARE

Access Bars® TERAPIJA

Udeležila sem se Access Bars® terapije. Moje edino pričakovanje je bila sprostitev. Prejela pa sem mnogo več kot le sprostitev. Skozi terapijo sem začutila močan tok energije. Po terapiji sem bila ne le sproščena, temveč tudi umirjena in srečna. Misli so se umirile. Postale so jasne. Čutila sem srečo. Postala sem lahkotna. Vsakodnevna opravila, tudi službena, izvajam umirjeno, z občutkom notranjega zadovoljstva. Premaknila sem se iz obstoječe zaciklanosti, zaradi česar so se mi začeli odvijati novi, zanimivi, prijetni dogodki. Obudila sem tudi dejavnost, katero sem pred časom opustila. Izvajalka storitve ga. Barbara Buh pa je izredno prijetna, etična, moralna in empatična oseba, ki se stranki izrecno posveti in se poglobi v strankino situacijo vse z enim in edinim ciljem, da stranka razreši izzive in stopi na svojo življenjsko pot. Pri tem stranki daje spodbudo in podporo.

Matea


SVETOVANJE ZA ODRASLE PO SEEcode2change METODI

SVETOVANJE STARŠEM

SPECIALNO PEDAGOŠKE STORITVE

PODPORNA SKUPINA STARŠEV OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI

DELAVNICE ZA OSNOVNOŠOLSKE OTROKE