O MENI

Barbara Buh

V prvi vrsti sem aktivna iskalka resnice. Sem pa tudi ženska, ki v svojem vsakodnevnem življenju živi številne vloge. Najljubše so mi vloga žene, matere in prijateljice. V svojem bistvu sem vztrajen sanjač in optimist. Besede, ki me opisujejo so: ljubezen, hvaležnost, iskrenost, iskra in (samo)spoštovanje.

Po izobrazbi sem profesorica defektologije. Bogati me 15 let delovnih izkušenj v redni devetletni osnovni šoli in vrtcu. V okviru svojega dela sem se naučila mnogo o zakonodaji na področju šolstva, diagnostiki, metodiki in didaktiki, največ pa o odnosih.

Verjamem, da kdor ima sanje, ima moč in da imamo vsi to moč v sebi.

Ko sem pred dobrimi desetimi leti prišla v stik z energijo (močjo) v sebi, se je v mojem življenju zgodil velik premik. Našla sem notranji mir. Transformacijo sebe in posledično svojega sveta ter življenja vse od tedaj spremljam zavestno in sem pri tem aktivna. Zavedam se, da je odločitev o tem kako bom živela, čutila in mislila izključno moja odgovornost in hkrati je to moja svoboda. Pot odkrivanja, transformiranja in samoaktualiziranja, je naporna, a osrečuje in je nenazadnje ta zaradi katere smo tu.

Vsak človek je ves čas hkrati učitelj in učenec.

Z možem Gorazdom Buhom sva na skupni poti spoznavanja že vrsto let. Na tej poti sta se nama pred leti pridružila še najina največja in najvztrajnejša učitelja, najina sinova.

Z možem sva pred 5 leti kanalizirala tehniko Energijske aktivacije, ki jo izvajava v paru. Oba sva opravila tudi 3. stopnjo kundalini reikija.